תשלום לקופת גן ומורת קריאה

שאלה:

האם יש חובה לשלם תשלום מלא עבור קופת הגן {600} ומורת קריאה {1400} עבור השנה שעברה שלפחות חודשיים הם לא למדו עקב הקורונה ?

תשובה:

שלום וברכה,

לגבי קופת הגן: אם היו הוצאות ככל שנה, שהוציאו הוצאות עבור הילדים גם בתקופת הסגר, או שבחזרה ללימודים הוציאו יותר מהרגיל צריך לשלם להם מלא. אם הם הוציאו פחות בגלל הסגר אין חובה לשלם תשלום מלא אלא באופן יחסי.

לגבי מורת קריאה: אם השלימה את השיעורים יש לשלם לה מלא. אם לא השלימה את השיעורים שהתבטלו בתקופת הסגר אין חובה לשלם עבור החודשים שלא התקיימו לימודים, וראוי לשלם שליש עבור אותם חודשים.

בהצלחה.

מקורות:

ראה כאן.