רישיון נהיגה – לימוד אשה אצל גבר

שאלה:

שלום וברכה .אנחנו אחרי הרבה מחשבה והיתיעצות יצא לנו שהדבר הנכון הוא לאישתי לעשות רישיון נהיגה כשהתחלנו לברר על העניין מסתבר שקשה למצוא מורות נהיגה א. טובות ופנויות ישנם אם המתנה של יותר מחצי שנה וכאילו שבכלל לא מקבלות.ואחת שהיתה כן פנויה בהמתנה של חודש וחצי היא היתה לא נחמדה בכלל וגם לא ישרה ואישתי ממש לא רוצה להמשיך איתה .וגם שבכלל מורות נהיגה לוקחות בסביבות50 שקל יותר על כל שיעור .השאלה שלנו כמה זה נורא ללכת ללמוד נהיגה אצל מורה נהיגה דתי ואפילו להציב תנאים מסוימים .יישר כח גדול ותיזכו למצוות

תשובה:

בעיני יש להתאמץ על כך ולהוסיף את הכסף, ומוצאים מורות, רק יש לברר עוד ועוד, בשונה מביקור רופא שהוא חד פעמי לזמן קצר וכדומה, כאן היא יושבת לבדה עם המורה שעות על גבי שעות, עשרות שעות! ואין לזה טעם לפי דעתי. גם אם הוא דתי זה לא צנוע, כל שכן שהרי בכל מקרה לא מדובר בראש ישיבה גדול…

בהצלחה רבה מאוד.