עריכת מצגת עם שיר בימי בין המצרים

שאלה:

אני עורכת מצגת וידיאו (ללא תשלום) לאחיינית שלי לחגיגת בת המצווה שלה שתערך כיומיים אחרי תשעה באב, עריכת המצגת מצריכה אותי לשמוע את השיר כדי להתאים בצורה נכונה בין הקצב לבין התמונות, האם יהיה מותר לי בימי בין המצרים להמשיך בעריכת המצגת?
יש לציין שאם כל שלושת השבועות האלו אני לא יעבוד על המצגת אז כנראה שלא יהיה מצגת (או שהם ישקלו לקבל מצגת בתשלום לאיש מקצוע)

תשובה:

יש להקל, ככל שהשמיעה תהיה תכליתית רק לזה וכפי הנדרש לביצוע המשימה. לא גרע דינה ממי שעושה זאת לפרנסתו, שהרי אם לא תעשי את הם ישלמו סך רב על מצגת כזו. להבא יש להזכר קצת מוקדם יותר בענין כזה…

בהצלחה

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. אם עריכת מצגות זה העבודה שלי
    ויש עריכה שאני צריכה לעשות ב-9 הימים
    יש בעיה לשמוע את השירים רק לצורך העריכה?
    הם לא גורמים לא הנאה מסוימת