תפילה במנין למדוכא חיסון

שאלה:

אני חולה בחולשת שרירים קשה ומטופל בתרופה שנותנים לחולי סרטן המדכא את המערכת החיסונית שלי, ולכן החיסונים שעשיתי נגד הקורונה הם פחות יעילים לגבי.
אני ממעט להתפלל במנין בגלל החששות שלי, יש לציין שבית הכנסת שלי נמצא במרתף וללא חלונות, וזה מציק לי שאני מתפלל יחיד, האם עלי לעשות מאמץ ולחזור להתפלל במנין

תשובה:

אני חושב שעכשיו ששומעים על זן דלתא שמתחיל לתקוף בכל מיני איזורים בארץ, יתכן שאתה צודק שאתה לא מתפלל במקום הזה. אולי יש מקום מאוורר ופתוח להתפלל בו?

רפואה שלמה!