לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

שינוי שם

שאלה:

היי קוראים לי מיכל ובשנה האחרונה אני מרגישה שיש עליי מזל רע שנדבק אליי ולא עוזב. המצב הבריאותי שלי מתדרדר מיום ליום. וחשבתי לשנות את השם ממיכל למוריה או למוראל האם כדאי ?

תשובה:

מיכל הוא שם מצויין, כשבורא עולם מזמן לנו נסיונות המטרה שלו היא לא שנשנה את השם, אלא שנתחזק בתפילה ובאמונה ובקיום מצוות. עשי זאת ובעזרת ה' תראי ישועות. במקביל יש לטפל במצב הרפואי בכל הכלים המקצועיים ומה שגורמי הרפואה יודעים לתת.

רפואה שלמה וחיים טובים ומאושרים.