טבלה בלי הפסק טהרה ושבעה נקיים

שאלה:

שלום לרב . אישתי בהריון , חודש שביעי. לפני שהתעברה טבלה בים עם ברכה, ללא כל חציצה כמו שצריך , כשבועיים לאחר המחזור. אך ללא בדיקות עד או הפסק טהרה. שאלתי תלמיד חכם אם מותר לשמש איתה, הרי שהיא טבלה אבל בעיה בשבעה נקיים שלא כהלכה כמיטב הבנתי.
התלמיד חכם ענה לי " פשוט שהיא טהורה… אמנם היא עברה על דברי חכמים. "
עדיין אני בספק כי אני חושש מאוד לעברה. אני בעל תשובה כבר 4 שנים בערך . בשנה אחרונה אמרתי אני הולך עד הסוף בע"ה .
עכשיו אמת לאמיתה אני צריך בלי להתחשב ב"מסביב" , האם מותר לי לשמש איתה או לא ?

תשובה:

בודאי שאסור. יש לעשות שבעה נקיים עם בדיקות ובהפסק טהרה ואז לטבול, עם ברכה. ככל שעברו ארבעה ימים מהזמן האחרון שהייתם יחד אפשר להתחיל מיד, אבל אם לא עברו שתעשה שטיפה פנימית טובה ואז אפשר לעשות הפסק טהרה מחר לפני השקיעה. לבני אשכנז בכל מקרה יש להמתין חמישה ימים עד ההפסק טהרה.

בזכות מצות שמירת ההלכההזו תזכו ללידה קלה ורוב נחת ושמחה.