דברי תורה לפני אשרי ובא לציון

שאלה:

האם אפשר למסור שיעור לפני 'אשרי יושבי ביתך' בבית כנסת כדי שיוכלו המתפללים להניח תפילין של ר"ת ?

תשובה:

שלום וברכה

אין איסור, אני באופן אישי נרתע משינויים בסדרי התפילה, בפרט שאני משוכנע שיש אנשים שממהרים לעבודה וזה מפריע להם, אבל מן הדין מותר.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. זה מתייחס לשמונה עשרה אבל אינני זוכר הקפדה שלא להפסיק בדיבור, הקפדה כזו הובאה במשנה ברורה בין שמונה עשרה – חזרת הש"ץ לנפילת אפיים.