הוצאת המילים בקריאת שמע ותפילה

שאלה:

שלום
האם המילים בקריאת שמע ותפילה צריכים להיות בנשימה יוצאת מהפה? לפעמים חוטפים מילים עם נשימה פנימה. האם זה גם בסדר?
תודה רבה

תשובה:

שלום וברכה

צריך שיהיה אמירה ולא רק הזזת שפתיים, לא הבנתי בדיוק את כוונתך אבל זה הרעיון. קצת אני רואה משאלותיך סביב הנושא שיש לך לחץ מהענין, לא טוב להיות בלחץ, זה לא בריא ולא רצון ה', אומרים קריאת שמע במתינות רגילה ובנחת והכל בסדר בעז"ה.

ברכה והצלחה.