לימוד נהיגה אשה אצל גבר

שאלה:

האם מותר לאשה נשואה ללמוד נהיגה אצל גבר כשאין באזור אשה שמלמדת נהיגה וגם לא שמעו על המורה גבר שהיו לו בעיות עם נשים בעבודתו,האם אפשר להתיר גם מדין אומן לא מרע לאומנותיה

תשובה:

אינני אומר שזה איסור גמור, אבל מכוער מאוד, מדובר בעשרות שעות של ישיבה בצוותא, ובודאי מתפתח שיח וקשר, הייתי מחפש מורה בכל מחיר, גם אם זה כרוך בנסיעה למקום מרוחק יותר.

שבוע טוב.