האם אני יכול לעזור לאנשים בהלכות?

שאלה:

שלום וברכה,
אני יהודי שמתחזק כבר שנה וחצי מבית שאינו שומר תורה ומצוות וכרגע אני עדיין בהתקדמות ובניה.
ברוך ה' למדתי הלכות ועד היום לומד, ומחכים מיום ליום. אני מכיר אתר חילוני שיש בתוכו פורום יהדות ותורה, שבאמת יש אנשים חילונים ומתחזקים שיש להם שאלות הלכתיות או שהם צריכים עזרה בהתחזקות וכדו', ולפעמים אני יודע את התשובה לשאלות שלהם. אז רציתי לשאול האם אני יכול לעזור לאנשים בשאלות הלכתיות ואף בעזרה בהתחזקות, או שעדיף שלא ורק אחרי שאני אבנה ואהיה בדרגה רוחנית יותר גבוהה?
תודה רבה על העזרה ושיהיה שבת שלום ומבורך

תשובה:

שלום וברכה

אם אתה בטוח במה שאתה כותב, ורואה את הדברים כתובים בספר, אתה יכול לומר להם הלכות. דברי התחזקות תמיד טוב לומר.

בהצלחה רבה מאוד ושבת שלום.

הצטרף לדיון

תגובה 1