לימוד הלכות לבעל תשובה

שאלה:

שלום כבוד הרב,

שוב אני (נדמה לי שיתפתי כאן כבר עשרות שאלות – תודה לך על המענה המתמיד).

שאלתי היא:

לאחר שאני מסיים את ספר "שער ההלכות – קיצור הלכות מעשיות" של גרינוולד (יתכן ולא כתבתי נכון את שם הכותר ומחברו – אינני בבית).
מה השלב הבא מבחינתי?
להמשיך למשנה ברורה ואז לשולחן ערוך – אורח חיים? ולאחר מכן מה השלב הבא?

תודה הרב

תשובה:

אני לא בטוח שאתה כבר בשל ללימוד משנה ברורה, אולי תתחיל בספר שנכתב בשפה יותר קלה, כמו ספר הכשרות של הרב פוקס, או שאר ספריו כמו תפילה כהלכתה, או ספר ארחות שבת על דיני שבת, אלו ספרים מצויינים וקלים לקריאה.

בהצלחה רבה מאוד

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. אינני מכיר מקרוב את הספרים, אני חושב שהוא תלמיד חכם, אבל יש לי אי אלו השגות על השקפות מסוימות של הרב הכותב. כמו פגישה עם רבה רפורמית. לכן אני מעדיף מה שהצעתי לך.