טחורים שגורמים לכתמים

שאלה:

אני סובלת מטחורים
רציתי לדעת אם אחרי יציאה אני רואה דם באסלה או על הנייר או כתם בתחתונים אני צריכה לשאול רב?

תשובה:

אם את יודעת שהטחורים פעילים ומדממים ניתן לתלות בהם ולא צריך לשאול. כדאי ללכת בימי טהרה בבגד תחתון כהה ולא להסתכל על נייר קינוח.

הצטרף לדיון

תגובה 1

  1. בלא קשר לגוף שאלת השואלת, יש לציין כי טחורים היא בעיה רפואית כואבת ומטרידה באופן מהותי, וחבל לסבול כי ניתן לטפל בהם (מניסיון), הטיפול עלול להיות מאוד לא נעים, אבל החיים אחרי שווים כל כאב במהלך הטיפול\ההחלמה ממנו