שלום בית ליהודי וגויה

שאלה:

שלום לכם רבנים.
יש לבעלי חבר שהוא בזוגיות עם מישהי שהיא לא יהודיה ,יש להם 2 ילדים משותפים והם כעשור ביחד.
לפני כמה ימים הבת זוג שלו בגדה בו עם גבר אחר, זו הייתה התכתבות ולא פיזית אבל נחשב בגידה.
האם זה נכון לעשות שלום בית? כי היא לא יהודיה ובנוסף דיברה בנייד עם גבר אחר..

תשובה:

אין כל מקום לעשות שלום בית בין יהודיה לגויה, אדרבה, אם היה אפשר לשכנע אותו לעוזב אותה היה טוב… כל רגע שהם יחד זה חטא.

בשורות טובות.