מעשר כספים להורים

שאלה:

שלום רב.
אני בת 21,
חוסכת כסף ללימודים ולחתונה. גרה אצל ההורים.
להורי יש חובות, אמנם הם לא חוסכים בצרכיהם וצרכי לדיהם,
אך לצערי מדובר בהלוואות על הלוואות.
החסכון שלי יכול לעזור להם, אבל לא הרבה כי יש הרבה הלוואות
והם היו מעדיפים שאשאיר את הכסף כדי שאוכל להתחתן וללמוד, כי אין להם די לתת לי.
מצד שני את המעשרות אני נותנת להם,
אבל שמעתי שזה אסור לתת מעשרות להורים אם יש לאדם יותר כסף לפרנסם.
בפועל יש לי יותר כסף לפרנסם אך הוא הולך לחיסכון כדי שאוכל להתקדם ולהתפתח
האם זה מותר מה שאני עושה?
כיצד עלי לנהוג?
תודה!

תשובה:

את עושה מצויין, כי החסכון הזה שלך הוא חלק מהצורך והרצון שלהם! זה רצון וצורך שלהם לראות אותך יוצאת לחיים עם קצת משהו בצד.

שיהיה תמיד רק שפע!