חתונה ספק מעורבת

שאלה:

שלום , מחר יש חתונה לבן דוד שלי, אני לא כל כך בקשר איתו אבל אני ממש גדלתי עם המשפחה שלו והם שמרו עליי שאני הייתי קטנה הם משפחה ממש דתיים דוד שלי שזה אבא שלו עם שחור לבן ואמא שלו דתייה ממש עם כיסוי ראש והיא אמרה לי לבוא לחתונה כי לא הייתי בחינה .
ובת דודה שלי שזו אחותו עובדת במקום שאני עושה שירות לאומי ויוצא לי להגיד לה שלום ולדבר איתה הרבה אני לא יודעת אם החתונה היא מעורבת או לא , מותר ללכת לחתונה אם אני יודעת שבלי נדר אני לא אקום לרקוד רק אשב בלי נדר עם ההורים שלי

תשובה:

צריך ללכת לחתונה, לא פוגעים במשפחה, אבל לשמור על הצניעות.

בשורות טובות.