רופא נשים

שאלה:

אני באופן כללי משתדלת מאוד ללכת לרופאת נשים .
בחצי שנה האחרונה אני בקשר דרך האפליקציה של הקופה עם רופא שרק מוציא לי מרשמים ומה שנוח שאין צורך להגיע.
שאלתי:במידה ואני מגיעה אליו לצורך המלצה באיזה טיפול תרופתי לקחת בלי שעושה איזה בדיקה האם זה בסדר?או עדיף ללכת לרופאת נשים .
אני רוצה ללכת אליו מאחר ובשגירה הוא מאוד זמין באפליקציה ועונה על שאלות ומוציא מרשמים ורק פעם ב בשביל יעוץ קצת יותר צריך לבוא אליו .
הוא לא מבצע בדיקה .

תשובה:

בלי בדיקה אפשר ללכת אליו.

בהצלחה רבה ובשורות רבות.