תבניות שהתערבבו בשרי וחלבי

שאלה:

מי שיש לו שתי תבניות נירוסטה זהות אחת בשרית ואחת חלבית ונתערבבו ביניהם וכרגע הוא אינו יודע מי החלבית ומי הבשרית, מה יעשה?

תשובה:

שלום וברכה

כיון ששתיהן לא בנות יומן – לא נעשה בהן בשר או חלב ב24 שעות האחרונות, ניתן להכשיר את שתיהן בליבון קל ואז לקבוע מה חלבי ומה בשרי, ואז לסמן היטב! בדרך כלל יש אפשרות להשחיל טסעת של מחזיק מפתחות באחת מהן וזה סימן מצויין שמחזיק לימים רבים וכך אני עושה בביתי.

הליבון הקל יהיה על ידי הכנסתן לתנור שנוקה היטב ולא היה בשימוש 24 שעות, ולהפעילו ריק עם התבניות על חומו המירבי 40 דק'.

שבת שלום.