לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

פוריות – מה עושים?

שאלה:

שלום כבוד הרב
אנחנו נשואים כבר 9 שנים וללא ילדים, ניסינו טיפולים, ניסינו פונדקאות ללא הצלחה, מה עלינו לעשות אנחנו נואשים ועצובים.
תודה

תשובה:

שלום וברכה

קראאתי בכאב את הצער שלכם, אנחנו יכולים רק להתפלל, ואתם תפנו לקבלת עצה הן באירגון בוני עולם, הן באירגון פרי חיים, שניהם מתמחים בנושא הזה גם בהיבט הרפואי וגם ההלכתי, ואני בטוח שישמחו לסיע לכם בכל מה שניתן! אם עוד לא עשיתם זאת, עשו זאת!

בשורות טובות בקרוב, ולא לשכוח שהרפואה התפתחה בנושא זה ומתפתחת כל הזמן בצעדי ענק, ואין כל סיבה ליאוש!

שיתקבלו התפילות.