לשון הרע על בעל צימר

שאלה:

שלום, רציתי לשאול אם מותר לפרסם את מה שקרה כאן ופרטי הצימר:

כמה משפחות מהדרום רצו להשכיר צימר וביקשו הנחה, במיוחד לאור זה שיורים עליהם טילים. כשהוא שמע שהם מתגוררים בדרום אמר להם שדווקא בגלל שהם גרים בדרום ומצביעים לביבי הוא לא יעשה להם הנחה ודווקא צריך להעניש אותם.

האם מותר לפרסם את המקרה ופרטי הצימר?
תודה רבה

תשובה:

הוא אינו חייב לעשות הנחה, ולכן, למרות שהוא מדבר באופן מכוער אינני רואה למה שיהיה מותר לפגוע בפרנסתו, אפ בסך הכל הצימר בסדר והמחיר הוגן, זה שהוא לא הכי נחמד זה לא סיבה להזיק לו.

בשורות טובות.