להתחבר לחשמל של הרכוש המשותף

שאלה:

דייר שרשום על שמו מחסן ורוצה להשכיר לגן ולהתחבר לחשמל הוועד בית האם אפשר להתנגד או כיוון שהקבלן יכל לחבר את השמל לוועד הבית לא יכולים להתנגד ומקורו אם אפשר

תשובה:

שלום וברכה,

החשמל של הוועד הבית מיועד עבור רכוש משותף ולא מיועד עבור רכוש פרטי, ואין רשות לדייר פרטי להתחבר לחשמל של רכוש המשותף.

בהצלחה.

מקורות:

הדברים הם פשוטים ולא צריכים למקורות, החשמל של משותף מיועד למשותף ולא לדייר פרטי.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. איני מבין מדוע הקבלן יכול להתחבר למשותף, אבל אם אכן זה כך גם הקונה ממנו יכול להתחבר. ואחרי שבית הדין פסקו לכם אין צורך לשאול שוב במקומות אחרים.