שבועה שלא אעשה משהו

שאלה:

שלום,
נשבעתי שלא לחטט בניירות מסויימים של חבר ובכל זאת קרה מקרה רק הצצתי בעיניים על מה שהיה מונח על השולחן, לא נגעתי כפי שהייתי עושה קודם. מה עלי לעשות? האם זה נחשב הפרת שבועה?

תשובה:

נראה לי שכן! יש לחזור בתשובה על הפרת השבועה וללכת לרב בית הכנסת לעשות התרת נדרים כדי שחלילה לא תכשלי עוד.

בשורות טובות.

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. תודה רבה על ההתייחסות, בכל מקרה אעשה חזרה בתשובה על מה שעשיתי, רוצה רק לחדד את השאלה-לא אמרתי בקול רם את השבועה, אלא אמרתי את זה לעצמי בלב . האם זה עדיין נחשב שבועה שמחייבת התרת נדרים אצל רב?