ייחוד עם החמות

שאלה:

אנו זוכים לטפל באמא שלי (בת 80), בביתנו. לא תמיד אני נמצאת בבית, ואז נשאר עם אימי אחד הילדים, ילד בן 11 , או ילד בן 13 או בתי הנשואה או כלתי. יתכן שאשבץ למשמרות גם את בני הגדולים, כל פעם משהוא אחר (18 ומעלה). באיזה מקרה בעלי לא יכול להשאר בבית מבחינת ייחוד? (אנחנו לא יכולים להשאיר דלת פתוחה) אנחנו ספרדים

תשובה:

שלום וברכה

לנכדים אין בעיה להיות עם הסבתא, כך שתדאגו לכך שכאשר את לא נמצאת בבית יהיה אחד הילדים הרווקים או הנשואים.

תזכו למצוות!