חציצה

שאלה:

אני משתדלת מאוד לנקות עצמי היטב לפני טבילה, עושה הכנות ארוכות של לפחות שעה וחצי ומעיינת ..לצערי תמיד מתעוררות לי שאלות.
אתמול טבלתי ושעתיים אחרי הטבילה שהייתי כבר בבית ראיתי שיש חתיכה קטנה של עור סביב הציפורן , החתיכה נפלה .
מצד אחד, יש סיכוי גבוה שהחתיכה לא הייתה סמוך לטבילה מאחר ואני מעיינת ועושה הכנות ארוכות והייתי אמורה לראות אותה.. והרבה פעמים אלה חתיכות שנוצרות כתוצאה מחתיכה קטנה ממש (שלא היה צורך להוריד)שהייתיה קיימת ופשוט המשיכה להתנתק עוד אחרי זמן עד שהפכה לחתיכה ארוכה..
מצד שני, אני חוששת שאולי פספסתי ויש עם זה בעיה של חציצה.
הייתי עם בעלי.
האם יש בעיה עם הטבילה?

תשובה:

אין בזה בעיה ולא צריך לחשוש.

יום נעים.