הזמינו פורץ בדירה שכורה

שאלה:

שלום לרבנים פורצים שברו דלת כניסה בדירה שכורה על מי לשלם את הנזק על בעל הדירה או השוכר יישר כח

תשובה:

שלום וברכה,

למה היו צריכים פורץ? אם הדלת לא הייתה תיקנית המשכיר צריך לשלם את הוצאות הפריצה והוצאות הנזק. אם הדלת הייתה תיקנית והשוכר עשה פעולה רשלנית שגרמה לדלת להיתקע, השוכר צריך לשלם את הוצאות הפורץ ואת תשלומי הנזק.

בהצלחה.

הצטרף לדיון

4 תגובות

  1. על המשכיר לשלם. המשכיר חייב בתיקוני הבית והשוכר אין עליו חיובים של שומר על הדירה כיון שאין דין שמירה לקרקעות כמבואר בשו"ע סימן שא.