מילות תודה והערכה לרבני האתר

שאלה:

לכבוד הרבנים , צוות האתר וכל העוסקים בפעילויות של אתר זה ,
שלום וברכה ,
תודה להשי"ת שזכה הדור שלנו שיש את האתר הזה .
אני מבקש להביע מילים חמות של תודה והוקרה על פועלכם למען זיכוי הרבים , למען להגדיל תורה ולהאדירה , למען החם והאכפתיות שעולים מתשובותיכם באתר ולמען כל מה שכת"ר עושים לעם ישראל ,
בערב חג השבועות , ערב היום הקדוש והגדול שבו זכינו להיות לעם סגולה , שבו זכינו להיבדל מעמי הארצות ולהתקדש בקדושת התורה , אני מבקש לאחל לכם ברכות עד בלי די בזכות אותה התורה הקדושה שאתם מפיצים ומזכים בה את בניו ובנותיו של השי"ת ,
יה"ר שתרוו רק נחת ושמחה כל הימים אתם , נשותיכם בניכם ובנותיכם וכל הנלווים לכם ותמשיכו ביתר שאת ללמוד וללמד לקיים ולעשות את דרך התורה הקדושה מתוך נעם ובריאות וכל טוב בגשמיות ורוחניות .
חג שמח !!

תשובה:

תודה רבה על המילים החמות, המברכים יתברכו בכל מילי דמיטב ותזכו תמיד לרוב נחת ושמחה כל הימים והצלחה גדולה ברוחניות ובגשמיות, בכל אשר תעשו!

חג שמח.

הצטרף לדיון

4 תגובות

  1. גם אני מצטרף לכל הנ"ל אפי' בלי להכיר את היושבים מאחורי המקלדת חשים את הדמויות המיוחדות שעומדות שם על פי התשובות השקולות בלשוני מאזניים לכל אחד ואחד עם הרבה רגש חום ואהבה ועידוד יה"ר שתזכו לרוות נחת כל ימי חייכם בעו"ז ובעולם הבא מכל פועלכם הטוב יישר כח.