ציציות בחוץ או בפנים ?

שאלה:

שלום וברכה לכבוד הרבנים הגדולים.
אני בעל תשובה – ספרדי, שנמצא בבית ספר חילוני.
בבית ספר החילוני אני נתקל בעוונתי הרבים בהמון מראות לא צנועות ולפעמים מרוב ייאוש כבר אין לי כוח להסתכל לכיוון הרצפה אלא פשוט להסתכל ישר ולהתקל במראות לא צנועות.
אני מרגיש שאם אני אוציא ציציות בחוץ אני אקבל חיזוק יראת שמיים בכל הנוגע לשמירת העיניים ובכך אצליח לשמור את עיניי גם בבית ספר חילוני.
אבל הבעיה היא שכיום נוצר מין 'טרנד' אצל החילוניים, ללבוש טלית קטן ולהוציא בחוץ כדי שכולם יראו ויש גם שעושים את זה על מנת להרשים בנות…
השאלה שלי היא – האם עדיף לי להוציא ציציות בחוץ ובכך לקבל חיזוק ביראת שמיים בשמירת העיניים ? או להכניס אותם בפנים בגלל שלא יחשבו עלי שאני עושה את זה בשביל "טרנד" או בשביל להרשים בנות ח"ו
תודה רבה לכם על כל העזרה, אתם באמת עוזרים לי מאוד ומשיבים לי על הכל, שבת שלום.

תשובה:

בודאי להוציא החוצה ולא להתייחס למה שיחשבו עליך… אגב אני שמח שהטרנד בבתי ספר חילוניים הוא מצוות, מי יתן ויהיו עוד טרנדים כאלו, גם של לימוד תורה שבת ועוד…

שבת שלום ובהצלחה רבה מאוד!