החזר מים בשוכרי דירה

שאלה:

שלום,
עברו לגור בדירה שכורה ב10/3, ולקחנו מד מים באותו הזמן אך איבדנו אותו, ההעברת חוזה אלינו נעשתה לאחר 12 יום, על כן הדיירים הקודמים שילמו את צריכת המים שלנו עבור 12 יום .
השאלה שלי היא כיצד לחשב את החוב עבור שימוש המים,
1. האם לקחת את החשבונית שלהם ולחלק אותה למספר ימים כפול 12 יום
או לקחת חשבונית שלנו שהגיעה לאחר חודשיים שימוש שלנו , ולחשב ממנה 12 יום.
אנחנו 2 מבוגרים ושתי תינוקות והם מחושבים בגיחון עבור 2 נפשות ( למרות שבפועל הם שני מבוגרים וילד )
אודה על תשובתכם

תשובה:

שלום וברכה,

יש לחשב את החשבון שלה הדיירים הקודמים לפי מספר ימים ולהכפיל ב12 ימים.

בהצלחה.

מקורות:

מאחר ובאותם 12 יום אתם הייתם על המד מים שלהם יש לשלם לפי חשבון הצריכה שלהם, ולהן החשבון לפי 2 נפשות בדירה ולכן צריך לשלם לפי החשבון שלהם. לא ניתן לחשב לפי החישוב שלכם שאתם רשומים 4 וממילא המחיר הוא זול יותר.