זכייה בלוטו

שאלה:

מה אני יכולה לעשות כדי לזכות בלוטו? סגולה מסויימת? תפילה מסויימת? אני מאמינה והכל ושלחתי לוטו מספר פעמים ולא זכיתי בכלום יש דרך לעזור?

תשובה:

שלום וברכה,

אין סגולה לזכות בלוטו. השם רוצה שנחיה ונתפרנס לפי דרך הטבע.

יש סגולות בחז"ל שהבטיחו לעושר: לכבד את השבת במאכלים ערבים ובבגדים נאים. בזכות כבוד שבת זוכים לעושר. כמו כן מצאנו שהמברך ברכת המזון בכוונה זוכה שתהיה פרנסתו מצויה לו בכבוד. צריך להתחזק בדברים אלו ולעבוד כדרך כל העולם ואז יזכה לפרנסה בשפע ולא יחסר לו. אין זה מתפקידנו להמר את הכסף בהימורים וברכישת כרטיסי לוטו שמכלים ממון ונפש ומתמכרים להרגלים רעים.

בהצלחה ועושר רב.