בעל פטריות ברגלים בשימוש בנעלי מקוה גברים

שאלה:

כידוע יש מקוואות גברים שבהם כמות הטובלים עולה על אלף אנשים ביום, וברור כשמש שלמאות מהם יש פטריות ברגלים. ובאמת ראינו שמי שחושש לא להידבק, מביא נעליים פרטיות איתו. האם אפשר לסמוך על זה, למי שיש פטריות ברגלים להשתמש בנעלים אלו, מתוך הבנה שמי שמעוניין להיזהר, לא ישתמש בנעלים אלו (שגם אם אני נזהר, רובא דאינשי לא חושבים על זה וכן משתמשים).

תשובה:

חלילה לגרום נזק לאחרים. אני דוקא מניח שאדם שסובל מפטריות כאלו לא יקח נעלי בית של הציבור, ועל זה אני סומך…

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. ראיתי מאמר ש70 % מהגברים יש להם פטריות ברגלים. פעם הייתי אצל רופא עור, והראה לי מקומות שזה נקרא פטריה ואפי' לא ידעתי. באמת ובתמים מישהו מעלה על דעתו שכל מי שיש לו פטריות ברגלים, לא משתמש בנעליים הציבוריות?! ואם נאמר שאין תמימים כאלה, אז אני חושב שיהיה מותר לבעל פטריות להשתמש בנעליים הציבוריות