לקוח שהתחבר לחברת תקשורת שלא באמצעות המוכר

שאלה:

אני סוכן חדש של פאלפונים.
אחד הזמין אצלי טלפון. מכרתי לו בזול בתנאי שהוא יתנייד לחברה אחרת דרכי .לאחר שנתתי לו תכרטיס סים התברר שהוא צריך להתקשר לחברה מכיון שיש לו בעיה מסויימת. אני לא ידעתי שעלי להזהירו שלא יתחבר דרך החברה מכיון שאז אני מפסיד תעמלה. הלה התחבר דרך החברה. כרגע ברצוני לדרוש ממנו שיעבור לחברה אחרת בכדי שאקבל תעמלה. החברה הזאת סלקום נותנת פחות דקות שיחה. האם אני צודק?

תשובה:

שלום וברכה,

הלקוח היה אמור להתקשר לחברה כדי להתחבר, והוא לא היה אמור לדעת שלא יתחבר דרך החברה [לא הזהרת אותו], ולכן אחרי שכבר התחבר לא תוכל לחייב אותו לעבור לחברה אחרת כדי להרוויח עמלה.

בהצלחה.