האם הצעת שידוכין שלא הצליחה, מקרבת את השידוך המתאים?

שאלה:

שלום וברכה
האם ישנו מקור מוסמך לשמועה, שכל הצעת שידוכין שלא הצליחה, מקרבת את השידוך המתאים שיהיה בסוף?

תשובה:

שלום וברכה

לא צריך לזה מקור, זה הרי דבר פשוט שכל אדם שזיווגו מתעכב זה משום שבורא עולם נתן לכל אחד את המסלול כמה סבל יצטרך לעבור חלילה עד שתתגשם משאלתו, לכן כל אכזבה כל כאב לב, מקדם אותו לקראת השמחה המיועדת. אין צער שבא לאדם סתם כך, הכל בחשבון ובמידה מדוייקת מלמעלה.

שיהיו בשורות טובות וישועות מקיפות, ולזכור שתפילה מעומק הלב עושה המון!