כבוד האם או כבוד הסבא

שאלה:

שלום רב.
היום קרתה לי תקרית חריגה..
לסבא שלי ולאמא שלי היה ויכוחון,
אמא שלי שמאוד דואגת לסבי עושה לו כביסות, קונה לו בגדים וכו' רצתה שסבי יזרוק איזו גופייה בלוייה אך סבי לא רצה לזרוק מסיבות של פעם,
אמי {שהיא בעצם גם בתו} שלא רצתה עבודה כפולה, וכמובן שסבי ילך עם גופייה שיש בה חורים-
אמרה לי לזרוק את הגופייה- האם עלי לזרוק אותה או שלא?
תודה מראש.

תשובה:

שלום וברכה

ודאי שאין לזרוק את הגופה, ולא בגלל שכבוד הסב דוחה את כבוד האם שזה כמובן לא, אלא בגלל שזה גזל, הגופייה הזו היא של סבא ואי אפשר לזרוק אותה בלי רשותו.

ברכה והצלחה