כלב בהריון

שאלה:

שלום,
האם מותר ללטף ולשחק עם כלב (שמוכר לך) בהריון?

תשובה:

למה לא?

הצטרף לדיון

5 תגובות

  1. שלום הרב,
    אני שואלת כי מדריכת כלות של חב״ד הסבירה לי שבגלל שזו חיה טמאה עדיף שלא לבוא איתה במגע כי היא משפיעה על נפש התינוק. וכן שעדיף לקנות לילד בובות של חיות טהורות ורציתי לדעת מה ההלכה אומרת.

  2. בחב"ד אכן יש להם מנהג כזה שלא להראות לילדים חיות טמאות, אבל שאר עם ישראל מכל הקהילות והזרמים לא נוהגים כך, בכל בית יהודי יש דובונים מפרווה וסוסים פלסטיק וציורים וכו.