תפילה על החתול שיש לו וירוס

שאלה:

שלום הרב, לחתול שלי יש חום גבוה וכנראה יש לו וירוס ואני קוראת לרפואתו תהילים ואפילו מתחזקת בשמירת המצוות כדי שיבריא, ואני גם מקדישה את כל זה להצלחה ורפואה של עם ישראל. האם זה מותר?

תשובה:

שלום וברכה

זה מותר, תמיד טוב להתחזק במצוות ולהתפלל, ואם הטריגר זה החתול, אז שיהיה החתול… העיקר להתחזק… פעם הבאה זה יהיה לזכותך, שיש לך נשמה גבוהה ששואפת ורוצה רוחניות וקדושה! באנו לעולם כדי לגלות את ה' ולפנות אליו.

בהצלחה רבה ורפואה שלמה לחתולנו!