שמות ושלום בית

שאלה:

לי קוראים נטלי הבנתי שזה שם לא טוב..כל הזמן בעלי אומר שאני נטל ושאני אישה קשה
ואני רוצה לדעת לאיזה שם כדי להחליף ואיך עושים זאת ?

תשובה:

אלו שטויות והבלים, שמות זה לא הנושא, מה שכן הנושא הוא השיח המאוד לא נעים בבית, חייבים לטפל בזה. אינני יודע מה הרקע לקושי שאתם עוברים בזוגיות, אבל תשקיעו בזה לגמרי! הזוגיות היא הדבר אולי הכי חשוב לאדם והוא שווה כל השקעה. במידת הצורך תפנו לייעוץ רבני מקצועי. אם תפרטי יותר מה קורה בבית אולי אנסה לעזור בכמה שורות, אף שהרבה לא ניתן לומר בפוסט אינטרנטי.

בשורות טובות, ואנא… לא לוותר על השלום בית, להשקיע…