פופקורן במיקרוגל טרף

שאלה:

יש לנו בעבודה מיקרוגל שהוא בגדול לשימוש חילוני ולא כשר.
רצינו לעשות פופקורן בשקית מחר בלילה לשימוש כולם(גם דתיים). מה האופציות שלנו להכנת פופקורן כשר במקרה הזה? יש לציין ששקית הפופקורן לעיתים נפתחת קצת בסוף ההכנה..
תודה

תשובה:

אין אופציה לעשות כל עוד לא מכשירים את המיקרוגל יסודי, כיון שזה נפתח ולא ניתן להבטיח עטיפה כפולה והרמטית.

על הכשרת המיקורגל ראה כאן.

האופציה הכי נוחה [שהייתי עושה אותה גם בלי בעיית הכשרות…] לקנות שתי שקיות פופקורן בחנות פיצוחים בכשרות מהודרת, מדובר ב10 ש"ח בערך…

בילוי נעים.