הכנסנו חברה לז'קוזי

שאלה:

נסענו 4 חברות לצימר בצפון.
חברה נוספת, שהסיעה 2 מהבנות לצימר, רצתה להיכנס לראות את הצימר עצמו, להתרשם ממנו.
בצימר יש ג'קוזי, ואחת החברות אמרה לאותה אחת שהסיעה, שתיכנס גם כן לג'קוזי עם החברות, שתהנה גם כן, והיא אכן השתמשה גם בג'קוזי.
השאלה היא – האם צריך לשלם לבעל הצימר על השעות האלו שהיא הייתה?
בעצם, הן הדליקו את הג'קוזי בשבילן אבל גם היא השתמשה.

תשובה:

שלום וברכה,

לגבי הג'קוזי אין חובת תשלומים ולא להודיע ומאוד יתכן שמותר לכתחילה להכניס חברה אחת לג'קוזי כיון שזה דרך אירוח, ומקובל שאדם מכניס עוד אורח לאכול או לשבת בדירה זמן מועט.

בהצלחה.