רכישת קודים של מערכת הפעלה

שאלה:

שלום,
האם מותר לקנות רישיון לתוכנה שנמכר באינטרנט במחיר הרבה יותר זול מאשר נמכר אצל הבעלים של התוכנה?
למשל אופיס/תוכנות אנטי וירוס/מערכות הפעלה.
השאלה היא מכיוון שיכול להיות שמדובר ברישיון מזויף אבל אין לי דרך לדעת זאת,
תודה.

תשובה:

שלום וברכה,

ראה כאן שהבאנו להתיר לרכוש קודים של מיקרוסופט.

בהצלחה.

מקורות:

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. שלום,
    נכנסתי לקישור שציינת אבל במקרים של תוכנות נגד וירוסים (אנטי וירוס) הם נותנים בערך חודש חינם לניסיון ואז התוכנה מפסיקה לעבוד, האם גם במקרה כזה אין חשש לקנות רישיון באינטרנט?