Ocd וטהרה

שאלה:

שלום כבוד הרב,
מצאתי 2 נקודות אדומות קטנות מאוד( בערך בעובי של מחט) על תחתונית .
אני זוכרת שאמרתי לעצמי בלילה לא להסתכל בבוקר על התחתונית ולא זוכרת בדיוק למה, נראה לי שהיו לי תחושות של הרגשה ושחששתי מבדיקה פנימית כי הבת שךי ישנה איתי ראש וזנב ובעטה בי במקום .
עליי לחשוש ממשהו ?

תשובה:

לא נאסרת. כבר דיברנו רבות, ואת הרי יודעת היטב את הכלל שבפחות מגריס אין איסור כתמים.

יום טוב

הצטרף לדיון

2 תגובות

  1. תודה לרב!
    החשש שלי היה אם זה כתם שלווה בהרגשה( למרות שאולי זה אפילו לכלוך או סיב).אני חוששת שאולי זה לווה עם הרגשה.
    כעת כחלק מהטיפול הפסיכולוגי אני נאלצת כן להסתכל על חולצות לבנות למשל וכן להיחשף ולהתמודד אז אני מדי פעם כן מסתכלת על תחתונית אבל אז מגיעות חששות שאולי זה לווה בהרגשה
    אמנם הרבה פחות מבעבר אבל עדיין..