לתרומות מתנות לאביונים לחץ כאן

מה מסופר בתורה ומה לא?

שאלה:

למה התורה לא מציינת את הילדות שנולדו לאדם וחווה(אוואן,ועזורה)?שלאחר מכן התחתנו עם קין ושת והביאו להם ילדים

תשובה:

שלום וברכה

ראשית לחדד, בזמנם בנים ובנות לא היו נולדים בנפרד, אלא כל אחד היתה נולדת איתו תאומה והיא היתה אשתו.

מה שחשוב לדעת כדי להבין תשובה לשאלה זו, שהתורה אינה ספר היסטוריה! בתורה מסופר רק מה שיש לו השלכה לדורות, מבחינת מוסר והבנת דרכי ה'.

אם תיקח מאות שנים בהם חיו אברהם יצחק ויעקב ותראה מה מתוך זה מסופר לנו, תראה שרק אירועים כאלו הובאו בתורה.

ברכה והצלחה