בגרויות

שאלה:

שלום הרב!!
מלחיצים אותי לעשות בגריות כי אחרת זה יפגע לי בשידוכים לא תהיה לי עבודה וכו.
ואני רוצה ללמוד רק תורה…..
מה לעשות מנמלית ולקבל ציונים עוברים ולשבת כל היום בבית המדרש או להשקיע ב5]5 ולקבל ציונים טובים כדי שיהיה לי מה לעשות בחיים.
תודה רבה!!!!

תשובה:

שלום וברכה

אין כל קשר היום בין הבגרויות לתעסוקה, כאשר אתה מגיע לגיל שאתה מעוניין להכנס ללימודים אקדמיים, יש מכינה שבה משלימים בגרויות במימון של קמ"ח וכדומה תוך מספר חודשים בלי כל בעיה. במקצועות רבים אין בכלל דרישה לבגרות.

ברכה הצלחה ויום נעים.