בישול אחר אפייה

שאלה:

הבנתי שלדעת השו"ע אין בישול אחר אפיה. אך הרמ"א מחמיר בכך. רציתי לשאול האם מותר לטבול בקפה לאשכנזי שספרדי הכין? כי הרי הביסקוויט הוא כמו פת שהיא מקלי הבישול לדעת הרמ"א ולספרדי אין בעיה להכין קפה ע"י כלי ראשון ושני שהרי אין בישול אחר קליה לדעת הספרדים.

תשובה:

לא הצלחתי להבין את הקשר בין הנושאים. מה משנה מי הכין את הקפה? אני בא עכשיו לשים את הביסקויט בקפה רותח, מותר או אסור?