דיני חציצה בטבילת כלי

שאלה:

שלום
ברצוני להשתמש בצנצנת קפה בשימוש חוזר, צריך להטביל אותה, אך מה לגבי התווית שמודבקת סביב הצנצנת , האם צריך להסירה? אינני מקפיד ולא מפריע לי שזה יישאר שם, אני משתמש בזה לקחת את הצנצנת לעבודה לאחסון קפה ( בשומה לשימוש המקורי ) , האם בחציצה זו שאינני מקפיד צריך להסיר את הנייר/ התווית שדבוקה לצנצנת , יש לציין שהתווית המודבקת מכסה את רוב הכלי
תודה רבה

תשובה:

צריך בהחלט להסיר, לא רק בגלל שגם מה שאינו מקפיד יש להסיר לכתחילה אפילו כשהוא על מיעוט הכלי, אלא כאן זה הרי על רוב הכלי וזה מעכב אפילו בדיעבד.