פרווה יש מידע לאלרגניים על חשש עקבות חלב

שאלה:

אם אכלתי בשרי ואני רוצה לאכול שוקולד שרשום עליו פרווה אבל האלרגנים רשום עלול להכיל עקבות של חלב יש צורך להחמיר ולא לאכול?

תשובה:

אין צורך להחמיר, זה רק סוג של בטחון שהם לוקחים לעצמם כנגד תביעות, במקרים מסויימים יש נושא של בליעות, כלומר מדובר בפס יצור שיש בו חלבי, אבל על דבר כזה הרי לא צריך להמתין שש שעות כמו כל פרווה שנעשה בכלי חלבי נקי שמותר לאוכלו בתוך שש שעות לאכילת בשר.