חישוב החזר חשבון מים

שאלה:

שלום,
עברנו לדירה שכורה ב10/3 ואיבדנו את מד המים שלקחנו, השוכרים הקודמים שילמו חשבון מים לחברת המים עד לתאריך 20/3, זאת אומרת שאנו צריכים להחזיר להם 10 ימי צריכת מים, שאלתי היא כיצד אני מחשב את הקרן ממנה אני מחלק את זה לעשרה ימים, מהחשבונית שלהם או שתגיע חשבונית חדשה בעוד חודשיים , כי צריך לחשב את הצריכה לפי הרגלי הצריכה שלנו או שלהם, יש לציין שהם מוגדרים 3 נפשות ואנחנו 4 נפשות ( הורים + תינוקות בני שנה ושמונה חודשים) , בעצם מאיזה קרן עליי לחשב
תודה רבה

תשובה:

שלום וברכה,

יש לחשב לפי החשבון של השוכר הראשון, כיון שהשתמשת בשם שלו ולפי מספר נפשות שלו. מחשבים 10 ימים מתוך כל הימים של תקופת החשבון.

בהצלחה.