לתרומות לחץ כאן

חלב בשר בבלנדר

שאלה:

יש לי בלנדר שאני מכין בו שייקים עם חלב (קר) האם אפשר לטחון בו לחם בשביל ציפוי לשניצל?

תשובה:

אף שחלב קר אינו מבליע ומפליט, כלי כזה מורכב תמיד יכול להיות שאינו נקי לחלוטין, בפרט שהחלב שומני מעט וקשה מאוד להגיע לסכינים מלמטה וכו', לכן הייתי נמנע מכך.

ערב טוב.

השאר תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

שאלות שנצפות עכשיו:

מאמרים אחרונים

מדריכים הלכתיים

הכנו עבורכם
דבר תורה לשבת!

מחפשים כל שבוע איזה דבר תורה להגיד בשבת?

מעכשיו תקבלו כל שבוע דבר תורה ואת כל השאלות הכי מעניינות אליכם למייל