חזרה לגרוש לאחר שכבר ניסו בעבר לחזור והיו גם עם אחרים

שאלה:

צהריים טובים
אני גרושה כארבע וחצי שנים לאחר הגירושים אני והגרוש שלי ניסינו לחזור ואז נפרדנו שוב, בתקופה הזו כל אחד הכיר אנשים אחרים.
כיום אנחנו שוב יחד ורוצים להינשא בשנית האם ישנה כל בעיה?
בתודה מראש

תשובה:

שלום רב,

השאלה היא למה הכוונה שניסיתם לחזור? מה זה כלל? אם זה כלל מגורים ביחד כזוג נשוי, השאלה תהיה ומה קרה אח"כ עם אותם אנשים שהכרת לאחר מכן. כמובן שאיני קובע שאם התשובה לשאלות הללו הן חיוביות שזה אסור, אבל בכדי לענות, חייבים לדעת יותר פרטים.

הרבה הצלחה