הוספת השם יסכה

שאלה:

שלום רב,

לפי הדברים שקראתי ראיתי כי אתה לכ ממליץ להוסיף שם, אך אני בת 44 ועדיין רווקה ומרגישה שאין תנועה בחיי, אנמ מעוניינת להוסיף לשמי את השם יסכה. אשמח לשמוע את דעתך בנושא.

בברכה,

תשובה:

אנחנו אכן ממליצים על תפילות וחיזוקים במצוות ולא החלפת שמות, אבל אם החלטת לההוסיף שם, יסכה זה שם נפלא – שמה של שרה אמנו ועל שם שסכתה ברוח הקודש. שתזכי להקים במהרה בית גדול בעם ישראל, עם בעל ירא אלוקים בעל מידות טובת ומבורכות ותדעי רק שמחה ואושר שכל הימים.

תבשרי לנו כשכל זה קורה בעזרת ה' בקרוב.