תבניות של תנור- ספק בשרי/חלבי

שאלה:

יש לי תנור דו תאי לבשרי וחלבי בנפרד כשלכל אחד תבניות נפרדות כמובן.

יש לי 2 תבניות שאני לא יודעת למה שייכות- בשרי או חלבי . איך אפשר להכשיר אותן כך שיהיו מותרות לשימוש בבשרי או בחלבי?

תשובה:

מאוד חשוב שיהיו מסומנות היטב! למשל בטבעת של מחזיק מפתחות וכדומה.

עכשיו יש לנקות תנור אחד היטב היטב, להמשתין 24 שעות ללא שימוש וכך גם התבניות ואז להכניס ריק לשעה ואחר כך לייחד למה שרוצים ולסמן.

שבת שלום.