פועל שמשועבד לשעות

שאלה:

פועל שצריך לבצע פרוייקט מסויים אך הוא נדרש לעשות זאת בזמנים תחומים כמו מ8 עד 1 אך בסופו של דבר הוא להביא פרוייקט מוגמר האם נחשב לשכירות או קבלנות.

תשובה:

שלום וברכה,

פועל שמשועבד לשעות מסוימות דינו כפועל. ולכן אם חייב הפועל לעבוד מ8 בבוקר דינו כפועל למרות שהשכר לפי הפעולה.

בהצלחה.

מקורות:

ראה נתיבות סימן רסד ס"ק ח גבי שכר פועל שיעבירו את המעבורת שדינו כפועל, מאחר וחייב לעשות את פעולתו מיד.